Datum vandaag Tijd 10:31:15 Gaarne Opkomen Voor Uitruk. Wagenmakerij Barendrecht Stormschade. Inmelden Snelkeuze. Prio Eenheid | Blusgroep nacht Brandweer Barendrecht IBZ Rijnmond
donderdag 18 januari 2018

DONDERDAG 11|01

Inbrekers auto's parkeergarage gezocht Ridderkerk

Herkent u de mannen?

RIDDERKERK - De politie is op zoek naar twee inbrekers die het gemund hadden op auto's in de parkeergarage aan de Vivaldistraat in Ridderkerk. Herkent u de mannen?

Op 30 oktober 2017 en op 6 november 2017 vonden er inbraken plaats in voertuigen in de parkeergarage op de Vivaldilaan in Ridderkerk. Het gaat om een afgesloten parkeergarage in het flatgebouw "zomer". Tussen de inbraken zit één week. Vermoedelijk gaat het om dezelfde daders, die duidelijk op de camerabeelden staan. Herkent u ze?

Getuigen gezocht
Herkent u (een van) de verdachten van de auto-inbraken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.