Datum vandaag Tijd 10:31:15 Gaarne Opkomen Voor Uitruk. Wagenmakerij Barendrecht Stormschade. Inmelden Snelkeuze. Prio Eenheid | Blusgroep nacht Brandweer Barendrecht IBZ Rijnmond
donderdag 18 januari 2018

ZATERDAG 28|10

Politie helikopter helpt bij aanhouding inbreker Dolfijnpark

RIDDERKERK - Vrijdagavond omstreeks 20:23 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een poging woning inbraak heterdaad aan het Dolfijnpark in Ridderkerk.

Daar dit de wijk tegenover het politie bureau betrof waren diverse eenheden zeer snel ter plaatse om de woonwijk op verschillende tactische plekken dicht te zetten. Na een korte achtervolging werd als snel de eerste verdachte aangehouden. Enige tijd later is met behulp van de politie helikopter ook een tweede verdachte aangehouden welke zich na een achtervolging had verstopt in de bossages.