Datum vandaag Tijd 10:31:15 Gaarne Opkomen Voor Uitruk. Wagenmakerij Barendrecht Stormschade. Inmelden Snelkeuze. Prio Eenheid | Blusgroep nacht Brandweer Barendrecht IBZ Rijnmond
donderdag 18 januari 2018

DINSDAG 17|10

Nieuwe aanhouding in onderzoek verduistering motorscooter

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - In het onderzoek naar de verduisterde motorscooter waarmee later een gewapende overval werd gepleegd is door de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Rotterdam.

Het onderzoek naar de gewapende overval op een 74-jarige man in zijn bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel op 13 juli 2017, is nog in volle gang. De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.