Datum vandaag Tijd 13:14:15 Ambu 17177 Mr. Treubstraat 2982VN Ridderkerk Riddkk Bon 110383 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-177
zondag 19 november 2017

DONDERDAG 31|08

Fietser overlijdt na frontale aanrijding Hoogzandweg

RIDDERKERK - Vandaag is de fietser, die gisteren frontaal op een scooterrijder botste op de Hoogzandweg in Ridderkerk, overleden.

Woensdagochtend rond 7.00 uur botste een fietser en een scooterrijder door onbekende oorzaak frontaal op elkaar. De botsing gebeurde op de Hoogzandweg in Ridderkerk, op een fietspad tussen het viaduct van de Verbindingsweg en Lagedijk. De fietser werd met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht, en ook de scooterrijder werd naar het ziekenhuis gebracht.

Vandaag overleed de fietser, een man van 49 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht, aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de zaak.