Datum vandaag Tijd 01:13:40 Ambu 17164 Leeghwaterstraat 2984GH Ridderkerk Riddkk Bon 100693 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
zondag 22 oktober 2017

ZATERDAG 24|06

Keukenbrand aan de Van Anrooystraat

Bij een poging het brandje te blussen liep iemand een lichte brandwond op aan zijn been

RIDDERKERK – Vanmiddag omstreeks 14:50 uur is de brandweer opgeroepen voor een keukenbrand aan de Van Anrooystraat in Ridderkerk. De brand woede op de 2e etage van een flatgebouw.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. Bij de brand raakte een persoon licht gewond. Bij een poging het brandje te blussen liep de persoon een lichte brandwond op aan zijn been. De persoon is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Hoe de brand in de keuken is ontstaan is niet bekend. De woning liep flink wat schade op.