Datum vandaag Tijd 21:05:28 (dia: ) Ambu 17165 Grevelingenmeer 2993PK Barendrecht Bardrt Bon 119047 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-165
woensdag 13 december 2017

WOENSDAG 21|06

Brand in afzuig systeem Domino's Pizza

Een buurman boven het restaurant heeft het ventilatie systeem geblust

RIDDERKERK – Woensdagavond omstreeks 19:10 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand in een winkelpand aan de Irisstraat in Ridderkerk.

Bij aankomst bleek het gaan om een oververhit afzuigsysteem van de Domino's Pizza, deze zorgt voor ventilatie van de ovens in het pand. Een buurman boven het restaurant heeft het ventilatie systeem geblust.

De brandweer heeft met behulp van een warmtebeeld camera een controle gedaan en heeft het ventilatiesysteem losgeschroefd. Of de ovens in de winkel nu nog te gebruiken zijn is niet bekend. Niemand raakte gewond.