Datum vandaag Tijd 01:13:40 Ambu 17164 Leeghwaterstraat 2984GH Ridderkerk Riddkk Bon 100693 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
zondag 22 oktober 2017

WOENSDAG 21|06

Brand in afzuig systeem Domino's Pizza

Een buurman boven het restaurant heeft het ventilatie systeem geblust

RIDDERKERK – Woensdagavond omstreeks 19:10 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand in een winkelpand aan de Irisstraat in Ridderkerk.

Bij aankomst bleek het gaan om een oververhit afzuigsysteem van de Domino's Pizza, deze zorgt voor ventilatie van de ovens in het pand. Een buurman boven het restaurant heeft het ventilatie systeem geblust.

De brandweer heeft met behulp van een warmtebeeld camera een controle gedaan en heeft het ventilatiesysteem losgeschroefd. Of de ovens in de winkel nu nog te gebruiken zijn is niet bekend. Niemand raakte gewond.