Datum vandaag Tijd 13:14:15 Ambu 17177 Mr. Treubstraat 2982VN Ridderkerk Riddkk Bon 110383 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-177
zondag 19 november 2017

Adverteren

112Press staat midden in de lokale samenleving van Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bunschoten, Doetinchem, Ede, Harderwijk, Hilversum, Nijkerk, Ridderkerk, Rotterdam, Scherpenzeel, Schiedam, Veenendaal, Wageningen, Zeewolde en Zwolle. Wij voorzien de bewoners van actueel 112 nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal
Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren
Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren zijn de websites van 112Press altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen
Met ruim 2 miljoen paginaweergaves per maand kan 112Press zich één van de grootste 112 online nieuwsmedia in de regio noemen. De meeste bezoekers van 112Ridderkerk komen uit de regio, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Veldman: stefan@24webvertising.nl